ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ DANFOSS ΚΑΙ TERMOVENT ΣΤΟ TERMOVENT ACADEMY
ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Το Termovent Academy είναι ένα τμήμα της εταιρείας μας, το οποίο ασχολείται με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των υπαλλήλων μας, των συνεργατών και των φοιτητών. Μέσα στην ακαδημία, υπάρχει ένα εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τo σύστημα HVAC, τον σχετικό αεροθάλαμο καθώς και το σύστημα των καθαρών θαλάμων -clean rooms- που κατασκευάζει η Termovent.

Οι εκπαιδευτές στο Termovent Academy συχνά είναι οι συνεργάτες μας, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή η πολιτική ακολουθήθηκε και στις 17 και 18 Μαΐου 2022. Η εταιρεία στην οποία αναφερόμαστε είναι η Danfoss, μια εταιρεία με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, η οποία παρέχει λύσεις και προϊόντα στον τομέα της βιομηχανικής και οικιακής ψύξης, μετατροπείς συχνότητας και άλλες λύσεις βιομηχανικού εξαερισμού. Η Danfoss απασχολεί πάνω από 40.000 υπαλλήλους, και νιώθουμε ευτυχείς που οι εκπρόσωποι μιας τόσο μεγάλου βεληνεκούς εταιρείας, ήταν οι εκπαιδευτές των υπαλλήλων μας.

Ο συνάδελφός μας Igor Madžić, υπεύθυνος της τεχνικής υποστήριξης στο τμήμα Επεξεργασίας Αέρα, μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του από την εκπαίδευση.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα και χαρά, το γεγονός ότι καταφέραμε και διοργανώσαμε στο εκπαιδευτικό κέντρο του Termovent Academy, μια διήμερη επιμόρφωση των μηχανικών μας σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο έταιρό μας, την εταιρεία Danfoss.

Η θεματική αφορούσε τον τομέα “Κλιματιστικών λύσεων για ψύξη” με ιδιαίτερη έμφαση στην εγκατάσταση φρέον και τα παρελκόμενα εξαρτήματα. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους μηχανικούς να εξοικειωθούν με αυτές τις τεχνικές λύσεις, οι οποίες είναι ενεργειακά αποδοτικές και εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο, συνδυάζοντας την θεωρία με την πράξη. Πιστεύω πως αυτό το πετύχαμε.

Εκ μέρος όλων των συναδέλφων μου, οι οποίοι παρακολούθησαν αυτές τις δυναμικές και εξαιρετικά αποδοτικές διαλέξεις, θα ήθελα να αδράξω της ευκαιρίας και να ευχαριστήσω την Danfoss για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους.

Igor Madžić

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Danfoss και πιστεύουμε ότι μας περιμένουν πολλές αμοιβαίες επιτυχίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εισηγητές των παρουσιάσεων:
Sladjana Stijelja – Marketing Communication, Danfoss
Vladimir Beljanski – Area Sales Engineer, Adriatic region, Danfoss