Project-in-Russia

Još jedan uspešan projekat u Rusiji – kompanija Evalar

Kompanija Termovent je već dugi niz godina prisutna na ruskom tržištu kroz projekte sve tri divizije (Klima komore, Čiste sobe i Inženjering). Pored velikih referenci poput kompanija: Farmasintez, Katod, Verofarm itd, za nama je još jedan uspešan projekat u Rusiji: kompanija Evalar.

Kompanija Evalar je Ruska kompanija sa sedištem u Biisku, u Sibiru. Svoje proizvode prodaje širom Evrope i Severne Amerike. Evalar se bavi proizvodnjom dodataka ishrani i u tom segmentu je najveća kompanija na ruskom tržištu.

Jako smo ponosni na činjenicu da smo u roku od 4 meseca uspeli da isporučimo i montiramo oko 4100 m2 panela čistih soba, sa svom pratećom opremom. Ceo projekat se sastojao od više od 60 prostorija sa tehnologijom čistih soba u klasi ISO 8.

Link za 3D prikaz projekta

Celokupan projekat smo izveli uz saradnju sa našim partnerima iz Rusije, kompanijom STI (Stroi Tehno Engineering).

STI je ruska kompanija koja je distributer kompanije Termovent komerc na ruskom tržištu u oblasti čistih soba i inženjeringa. U 2019. godini je osvojila nagradu Najbolji partner” za sektor čistih soba. Ovo je samo jedan u nizu naših uspešnih projekata i verujemo da će ih biti još mnogo u narednom periodu.