NAJBOLJI PARTNERI U 2021. GODINI

U svojoj tradiciji dugoj već 29 godina, Termovent se razvijao, napredovao i dostigao da bude moderna i uspešna kompanija kakva je danas. Vreme je da nastavimo sa započetom praksom izborom najboljih partnera po divizijama.

Godina iza nas je bila puna izazova, ali Termovent je svojim iskustvom, timskim radom i stručnošću prevazišao svaki od njih. Ponosni smo na to što je 2021. godina za nas bila godina puna uspeha.

Najbolji partneri u 2021. godini su:

Kompanije DT Termo iz Rusije i Catalent iz Belgije su nam dale poverenje za svoje projekte i drago nam je da smo zajedno ostvarili brojne uspehe u godini iza nas. Sa njima sarađujemo već godinama u nazad i zadovoljstvo nam je što smo 2021. godine našu saradnju doveli na ovako visok nivo. Sa kompanijom DT Termo sarađivali smo kroz distribuciju Termovent klima komora za mnogobrojne objekte u Rusiji. DT Termo je ovlašćeni distributer i zahvaljujući njima, zajedno smo uradili mnoge eksluzivne projekte.

Kompanija Catalent, kao globalni proizvođač genskih terapija u farmaciji, pružila nam je poverenje u inženjeringu HVAC sistema za potrebe svog novog pogona. Iskustvo rada sa takvom kompanijom nam je veoma značilo.

Takođe, iskoristili bismo ovu priliku da se zahvalimo svim mnogobrojnim partnerima sa kojima smo sarađivali. Sigurni smo da ćemo i u 2022. dostići naše ciljeve i nastaviti da budemo pouzdani partneri.

Ponosni smo na sva partnerstva ostvarena u prethodnim godinama i radujemo se novim uspesima u godinama koje slede.