Online-konferencija

ONLINE KONFERENCIJA Biznis u izazovnim vremenima – Kako odgovorno prilagoditi poslovanje za dobrobit zaposlenih, kompanija i društva?

Srpska asocijacija menadžera u saradnji sa ICT HUB-om organizuje online konferenciju „Biznis u izazovnim vremenima – Kako odgovorno prilagoditi poslovanje za dobrobit zaposlenih, kompanija i društva?“.

Odgovorno ponašanje poslodavaca i važnost brzih, a smirenih reakcija u nepredviđenim okolnostima ključ je uspešnog poslovanja, jer to odlikuje dobre menadžere i ima dobre reakcije po ceo tim.

Ideja konferencije SAM-a i ICT HUB-a je da se nastupi kao odgovoran menadžer i da se podele iskustva iz prakse, šta je koji poslodavac preduzeo i šta preduzima kako bi zaštitio svoje zaposlene. Cilj je da se prenese koje su to odgovornosti menadžera i biznisa, ne samo prema poslovnom okruženju, već i prema kompletnom društvu i nadamo se da će to ova online konferencija uspeti da ispuni.

Konferencija će se održati 19. marta od 12-13h.

Velika nam je čast što će između ostalog jedan od učasnika biti i Miloš Perović naš Operativni direktor i suvlasnik.

Neki od učesnika su:
Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a, potpredsednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi, Schneider Electric
Slavko Carić, CEO, Erste banka
Slobodan Đinović, direktor, Orion telekom
Miloš Perović, operativni direktor i suvlasnik, Termovent,
Mihailo Vesović, Direktor sektora za strateške analize, analitiku, usluge, servise i pakete proizvoda, Privredna komora Srbije
Sonja Šmuc, Generalna direktorka Privredne komore Slovenije.

Moderatori razgovora:
Dejan Ranđić, Direktor DNA communications & ICT HUB i
Kosta Anđić, Managing partner, ICT Hub.

Iz Poljske će se uključiti:
Goran Ličanin, CDO and Business Development Director for IOT, Cloud and B2B, HUAWEI CEE&NORDIC

Konferenciji možete pristupiti preko linka uz sledeće instrukcije:

1. Registrujte se za online konferenciju na ovom linku
2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
4. Stići će Vam i mail – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak online konferencije.
5. Da biste pristupili online konferenciji, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minut. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online konferenciji.
6. Imaćete prilike da u pisanoj formi postavite pitanja učesnicima u toku online konferencije. Ukoliko želite da ranije postavite pitanja, možete ih poslati na naš mejl office@sam.org.rs.