SAM-Godišnje-nagrade

SAM GODIŠNJE NAGRADE 2020

Termovent nominovan za poslodavca godine

Na kraju izuzetno izazovne godine, a deveti put zaredom, Srpska asocijacija menadžera dodeliće godišnje nagrade najboljima u poslovnom svetu, pod sloganom “ODGOVORNO LIDERSTVO u svim sferama života”.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da se među finalistima u kategoriji „Poslodavac godine 2020“ nalazi i kompanija Termovent. Verujemo da je to rezultat svih naših napora da Termovent postane regionalni lideri i mesto koje okuplja najbolje!

Tokom 2020. godine, suočeni sa globalnom pandemijom, Termovent je na samom početku organizovao interni “krizni štab” na kojem je donet set neophodnih mera, a sve sa ciljem da naši zaposleni pre svega ostanu zdravi, a kompanija ide u pravcu koji je planirala. Tokom prvih mesec dana vanrednog stanja u Republici Srbiji kompanija je promenila fokus i glavni prioritet stavila na saradnju u kreiranju novih Covid laboratorija. Tokom prvih 6 meseci pandemije, Termovent je sa partnerima učestvovao u kreiranju Covid laboratorije “Vatreno oko” u Beogradu, pogona za proizvodnju Covid vakcina u Belgiji, kao i najveće Covid laboratorije u Evropi (Poonawalla science park), koja je direktno podržana od strane Svetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja Holandije. Svi ovi projekti su realizovni sa maksimalnim merama zaštite gde je jedan deo zaposlenih kompanije radio iz svojih domova, a njihove kolege inženjeri i instalateri su konstantno na projektima u 5 različitih zemalja (Belgija, Holandija, Austrija, Rusija i Gruzija). Ovi projekti su potvrda dobre reputacije Termoventa koju uživa u zemlji i inostranstvu.

Dobre poslovne odluke dovele su nas u mogućnost da značajno proširimo svoj tim, tako da se ove godine broj zaposlenih u Termoventu povećao za 22%.

2020. godina će nam ostati upamćena i po velikoj saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom u Beogradu, gde će raditi naše kolege iz R&D sektora, a gde je otvorena i Termovent Akademija. Termovent Akademija je novi program naše kompanije koji je pokrenut ove godine i koji je namenjen pre svega našim zaposlenima, ali i široj društvenoj zajednici i mladima kao deo naših napora u borbi za smanjenje odliva mozgova iz Srbije.

U nastavku možete videti finaliste u svim kategorijama:

SAM-Godišnje-nagrade

MENADŽER GODINE 2020

Dragan FilipovićGenerali Osiguranje Srbija
dr Jasmina KneževićBelMedic
Jelena GalićAIK Banka
Miloš JaukovićDelhaize Serbia
Predrag PetrovićDM Drogeria markt Srbija
Sreten SavkovićABL Production
Vladimir MarinkovićSaintTen hotel

SAM-Godišnje-nagrade

MLADI MENADŽER GODINE 2020

Dragana MilanovićRoberto Baressi
Ivan ĐolićBe-Terna
Ivan PribićevićSimplify
Nemanja MališićIntelisale

SAM-Godišnje-nagrade
SAM-Godišnje-nagrade