SARADNJA KOMPANIJA DANFOSS I TERMOVENT KROZ EDUKACIJU NA TERMOVENT AKADEMIJI

Termovent akademija je sektor naše kompanije u kom se odvijaju edukacije i treninzi za naše zaposlene, saradnike i studente. U okviru akademije, na raspolaganju je trening centar u kom se slušaoci mogu više upoznati sa HVAC sistemom, pripadajućom klima komorom, kao i sistemom čistih soba koje Termovent proizvodi.

Edukatori na Termovent akademiji su neretko naši poslovni partneri i zadovoljstvo nam je što je to bio slučaj od 17. do 18. maja 2022. godine. U pitanju je Danfoss, globalna kompanija nudi rešenja i proizvode koji se koriste u gasnoj kompresiji, klimatizaciji, pogonima promenljive frekvencije, i drugim oblastima. Globalno, Danfoss broji preko 40.000 zaposlenih, a veoma nam je drago što su predstavnici jedne takve kompanije bili predavači našim zaposlenima.

Naš kolega, Igor Madžić, menadžer tehničke pripreme u Air Treatment diviziji, podelio je sa nama svoje utiske o ovoj edukaciji.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što smo, u okviru trening centra Termovent akademije uspeli da organizujemo dvodnevnu edukaciju za naše inženjere, u saradnji sa našim dugogodišnjim poslovnim partnerom kompanijom “Danfoss”.

Tema je bila iz oblasti “Climate solutions for cooling” sa posebnim osvrtom na freonsku instalaciju i prateće komponente. Ovo je bila jedinstvena prilka da se spajanjem teorije i prakse mladim inženjerima približe ova tehnička rešenja koja spadaju u energetski efikasne u svetu. Verujem da smo u tome i uspeli.

Iskoristio bih priliku da se u ime svih koleginica i kolega koji su odslušali ova dinamična i vrlo efikasna predavanja i u svoje ime zahvalim kompaniji “Danfoss” na njihovoj profesionalnosti i predanosti.

Igor Madžić

Radujemo se nastavku saradnje sa kompanijom Danfoss, verujemo da nas čeka mnogo zajedničkih uspeha.

Posebna zahvalnost neposrednim prezenterima:
Sladjana Stijelja – Marketing Communication, Danfoss
Vladimir Beljanski – Area Sales Engineer, Adriatic region, Danfoss