Termovent-Grčka

TERMOVENT KLIMA KOMORE PREDSTAVLJENE NA SAJMU CLIMATHERM ENERGY U ATINI

ClimaTherm Energy je grčki sajam HVAC opreme koji se održava na svake dve godine, u Atini. Zadovoljstvo nam je što su naše klima komore prezentovne na ovom sajmu, u saradnji sa našim distributerom, kompanijom Thermogas iz Atine.

Sajam je trajao od 25. do 27. februara i u tom periodu ga je posetilo preko 18.000 ljudi. Najveći broj posetilaca bio je iz inženjerskih kuća, kompanija proizvođača HVAC opreme i projektanata.

Termovent-Greece
Termovent-Greece

Termovent klima komora EnergyPro je predstavljena u njenom realnom izgledu, u okviru štanda kompanije Thermogas. Posetioci su mogli da se bliže upoznaju sa njenom funkcionalnošću i karakteristikama. U pitanju je klima komora sa protokom vazduha od 800, do 40.000 m³/h. Zahvaljujući visokoenergetskom rekuperatoru, stepen iskorišćenja toplote dostiže 80%. Svoju namenu ova klima komora pre svega vrši u prostorijama sa velikim brojem ljudi kao što su: javni objekti, hoteli, restorani, proizvodni pogoni itd.

Nešto više o sajmu Climatherm Energy 2022. pitali smo gospodina Evaggelos-a Mitsakis-a, rukovodioca prodaje kompanije Thermogas.

“Interesovanje za EnergyPro i HydraPro klime komore Termoventa bilo je veliko. Termovent, koji opslužuje oblast centralne klimatizacije i ventilacije, pokriva sve potrebe novih i postojećih objekata, kao i zatvorenih bazena sa visokotehnološkim kvalitetnim proizvodima, izrađenim po svim savremenim standardima.”

Termovent-Greece
Termovent-Greece

Ovom prilikom se zahvaljujemo našem distributeru, kompaniji Thermogas na sjajnoj višegodišnjoj saradnji. Takođe, zahvaljujemo se posetiocima sajma Climatherm Energy 2022. na izdvojenom vremenu. Radujemo se daljim uspesima na tržištu Grčke i širom Evrope.

Termovent-Greece
Termovent-Greece
Termovent-Greece
Termovent-Greece