GMP konferencija

THE ALL-RUSSIA GMP KONFERENCIJA

GMP konferencija održava se od 2016. godine i svake godine okuplja vodeće međunarodne i ruske stručnjake u farmaceutskoj industriji, predstavnike vlade, menadžere i specijaliste farmaceutskih kompanija, predstavnike profesionalnih udruženja i zajednica i stručnjake u oblasti sistema upravljanja kvalitetom.

Konferenciju organizuje Ministarstvo industrije i trgovine Ruske Federacije zajedno sa ,,Državnim institutom za lekove i dobre prakse”.

Tokom proteklih godina, predstavnici svetske farmaceutske zajednice iz Rusije, SAD-a, Austrije, Španije, Hrvatske, Japana, Švajcarske, Italije, Poljske, Mađarske, Rumunije, Meksika, Velike Britanije, Kube, Bugarske, Kazahstana, Kirgistana, Nemačke , Brazila, Slovenija i drugih zemlje učestvovali su na konferenciji.

Partneri Konferencije su najveće ruske i međunarodne kompanije, vodeći izdavači u industriji i profesionalne zajednice.

Svake godine događaj se održava u novom regionu Rusije, što pomaže organizatorima da pokažu najbolje prakse u raznim delovima zemlje, a učesnicima da se upoznaju sa regionalnim aspektom organizacije zdravstvenog sistema i snabdevanja lekovima .

Ove godine konferencija će se održati online od 30. septembra do 01. oktobra 2020. i veoma smo ponosni jer smo zvanični partner konferencije kao online izlagač.

Za sve tehničke informacije o proizvodima kompanije Termovent možete kontaktirati nas, ili našeg partnera na ruskom tržištu, kompaniju STI (elena.rupic@st-ing.com).